prosessiKuinka varmistamme, että toimitamme asiakkaillemme parhaan kuntotuotteen?
ARTBELLin ammatillinen konsultaatio auttaa sinua valitsemaan sopivimmat materiaalit ja muodot kohdemarkkinoillesi, kun taas suunnittelijatiimimme auttaa sinua optimoimaan tuotteen yhdistämällä tyylin suorituskykyyn ja kestävyyteen. Aloitamme yksinkertaisesta luonnoksesta, teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi toteuttaaksemme ideasi. Tavoitteemme on tuottaa unelmatuotteesi ylittämättä budjettiasi!
Vaatimuksen esittäminen
01Vaatimuksen esittäminen
Tiimimme tutkii tarpeitasi yksityiskohtaisesti ja suosittelee sinulle sopivinta tuoteratkaisua.
Malli
02Malli
Suunnittelijatiimimme työskentelee vaatimusten mukaisesti. Hyväksymme logosi, räätälöidyt kuviot tai piirustuksen.
Lähetä näytteitä
03Lähetä näytteitä
Kun tiimimme on tarkistanut ensimmäisen kerran, lähetämme sinulle näytteitä.
Erätuotanto
04Erätuotanto
Näytteen vahvistamisen jälkeen tuotteiden massatuotanto
Pakkaus & Toimitus
05Pakkaus & Toimitus
Valmiit tilauksesi pakataan oikein mukautettuun pakkaukseen ja lähetetään sinulle luotettujen logistiikkayritysten kautta.

palveluParanna brändiäsi moitteettomilla palveluilla!
Ymmärrämme sähköisen kaupankäynnin ja ymmärrämme nopeasti kysyntäsi ja helpotamme verkkoliiketoimintaasi. Tarjoamme parhaan yhden luukun palvelun myynnistä suunnitteluun myynnin jälkeiseen myyntiin. Yhdessä voimme rakentaa valoisampaa tulevaisuutta urheilu- ja kuntoilualalla!
Vahva myynnin jälkeinen tiimi
Vahva myynnin jälkeinen tiimi
Dokumenttipalvelu
Dokumenttipalvelu
Yhden luukun palvelu rajat ylittävään sähköiseen kaupankäyntiin
Yhden luukun palvelu rajat ylittävään sähköiseen kaupankäyntiin
Tuotteen muokattavuus
Tuotteen muokattavuus
Ammattitaitoinen myyntitiimi
Ammattitaitoinen myyntitiimi
Rikas tuotantokokemus
Rikas tuotantokokemus
01Rikas tuotantokokemus
35+ vuoden tuotantokokemus, kehittyneet tuotantokoneet, viikko näytteenottoa, 45-55 päivää irtotavarana, tuotteen laadunvarmistus, hintavakaus.
02Ammattitaitoinen myyntitiimi
Ammattitaitoinen myyntitiimi, seuraa tilauksiasi, tarjoaa ratkaisuja ja uusimmat alan tiedot, tavoitteenamme on saada sinut tuntemaan olosi mukavaksi .
03TUOTTEEN MUOKKAUS
Tuotteet voivat olla räätälöityjä materiaaleja, väriä, tyyliä, toimintoa, pakkausta ja muita kattavia integroituja räätälöityjä palveluita, meillä on ammattitaitoinen muottiryhmä, muottivalikoima, korkea tuotteiden vastaavuusaste, jonka avulla voit toteuttaa ideasi ja luomuksesi joka kerta.
04RAJAT YLITTÄVÄ SÄHKÖ
Rajat ylittävä verkkokauppa yhden luukun palvelu, tuotteista pakkauksiin, räätälöity omaan tuotemerkkiisi, yli 10 vuoden Amazon-myyjäpalvelukokemus, joka tarjoaa sinulle tuotepakkauskoon suunnittelun, FBA-etikettipalvelut, ovelta ovelle ja muut palvelut.
05DOKUMENTTIPALVELU
Seuraa asiakkaan tarkastusta, kuten määrä on oikea, pakkaus on ehjä; Seuraa asiakastyytyväisyyttä tuotteeseen, onko siinä mitään vikaa, jos asiakkaalla on vastalauseita, oikea-aikainen yhteydenotto.
06VAHVA MYYNTITIIMI
Vahva myynnin jälkeinen tiimi, jotta et ole huolissasi mistään ongelmista, yhteistyömme kestää kauemmin kuin odotit tarjota sinulle täyden myynnin jälkeisen suojan.