Pätevä kyky kuntoiluun
laitteiden tuotanto
Vuonna 1987 perustettu ARTBELL on erikoistunut urheilu- ja kuntoiluvälineiden kehittämiseen ja myyntiin.
Päätuotteitamme ovat voimakunto, urheilutarvikkeet, kuntoilutarvikkeet, jooga ja pilate, hieronta ja kuntoutus sekä nyrkkeily ja painovartijat. Jatkuvan ja määrätietoisen kehityksen jälkeen yrityksen tuotteita myydään kaikkialla maailmassa, ja omaa tuotemerkkiä “ARTBELL” on markkinoitu monissa maissa.
Ota rohkeasti yhteyttä kaikissa kysymyksissä, odotamme innolla yhteistyötä kanssasi, ja voimme yhdessä rakentaa valoisampaa tulevaisuutta urheilu- ja kuntoilualalle!
Yhden luukun palvelu
Yli 35 vuoden kokemus alalla meillä on luottamus toteuttaa kaikki toiveesi
Ammattitaitoinen myyntitiimimme voi helposti ymmärtää tarpeitasi ja tarjota sinulle a koko ratkaisu
hoitaja konsultaatio, voit kertoa meille minkä tahansa idean brändistäsi, tarjoamme täysi räätälöinti väristä logoon
Kehittyneet koneet ja täydelliset tuotantolinjat, omistamme erilaisia ​​muotteja, jotka vastaavat useimpia markkinoilla olevia tuotteita
Perustajan esittely
Apple Chow perusti Artbellin vuonna 1987. Viimeisten 30 vuoden aikana hän on omistanut kaiken ponnistelunsa kaupalliseen urheiluteollisuuteen ja tuonut laadukkaimmat urheiluvälineet ja kuntoiluvälineet maailmalle. Hän korostaa aina ennen kaikkea tuotteen laatua, joka on myös Artbellin ydin.
Haluatko lisätietoja meistä?
Etsitkö inspiraatiota?
Löydät kaikki houkuttelevat kuntoilulaitteet sähköisestä esitteestämme. Napsauta linkkiä ladataksesi ilmaisen luettelomme jo tänään!
VIP -huone
Meillä on monia eksklusiivisia tuotteita, kiinnostuneet ystävät voivat ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tuotteista!