ARTBELL-sertifikaatti
Kaikki ARTBELL-tuotteet on läpikäynyt täydellisen testausprosessin ja niillä on ammattimaiset tuotetestaustodistukset
laadunvalvonta
ARTBELLissä, Kaikki valmistusprosessit ovat tiukasti valvottuja ja valvottuja syöttömateriaalista valu-, koneistus- ja pakkausprosessiin.Seitsemän laadunvalvontamenetelmää ovat laadunhallintamenetelmiä, joita ARTBELL kunnioittaa. Se sisältää pääasiassa ohjauskaavioita, syyvaikutuskaavioita, korrelaatiokaavioita, permutaatiokaavioita, tilastollisia analyysitaulukoita, datan kerrostusmenetelmiä, histogrammeja jne.
Kaksi tärkeintä tekijää, jotka erottuvat olympiatankojen QC:ssä, ovat myötöraja ja vetolujuus. Oma lujuustestimme varmistaaksemme, että jokainen tanko täyttää (staattisesti) korkeat standardit, jotka se kestää ennen kuin se rikkoutuu tai taipuu ja muotoutuu pysyvästi.
Laadun takaamiseksi, ARTBELL joogapallo lähtee materiaalilähteestä. Meidän hartsi PVC-materiaali on myrkytöntä ja 100 % turvallista ihmiskeholle. Sillä välin joogapallon painerajan tulisi olla noin 300 kg, ja tiukka valvontamme varmistaa, että siinä ei tapahdu selvää muodonmuutosta tai räjähdysvaaraa, vaikka erittäin raskaat ihmiset painavat sitä.
ARTBELL joustava vyö on valmistettu myrkyttömästä ja ympäristöystävällisestä polymeeristä TPU-raaka-aineista. Laadunvalvontatiimimme valvoo eri näkökulmista varmistaakseen sen hyvän elastisuuden, pehmeän kosketuksen, kulutuskestävyyden ja kellastumisenkestävyyden jne. Se on sitkeä mutta silti erittäin elastinen, joten se ei katkea neulauksen yhteydessä.