Meiltä löytyy tuotteita erilaisiin urheilulajeihin ja kohtauksiin.
MIKSI VALITSE JOOGA?

Jooga on sarja venyttelyjä ja asennuksia, joita teet hengitystekniikoilla. Se tarjoaa harjoituksen tehokkaat edut. Ja koska jooga on lempeää, melkein kuka tahansa voi tehdä sen iästäsi tai kuntotasostasi riippumatta.

Jooga on 5,000 vuotta vanha tieteenala Intiasta. Se kehitettiin käytännöksi mielen ja kehon yhdistämiseksi. Joogassa on monia aloja. Kaikki joogatyylit voivat auttaa tasapainottamaan kehoasi, mieltäsi ja henkeäsi, mutta ne saavuttavat sen monin eri tavoin.

Jotkut joogatyylit ovat intensiivisiä ja voimakkaita. Toiset ovat rentouttavia ja meditatiivisia. Riippumatta siitä, minkä tyypin valitset, jooga on loistava tapa venyttää ja vahvistaa kehoasi, keskittää mieltäsi ja rentouttaa mieltäsi.

Jooga voi tehdä sinusta vahvemman ja joustavamman. Se on loistava tapa pysyä virkeänä ja energisenä. Tunnet myös itsesi keskittyneemmäksi ja valppaammaksi. Ja jooga voi auttaa sinua tuntemaan olosi hyväksi ja toimimaan paremmin jokapäiväisessä elämässäsi.

Joogan lempeät liikkeet ovat suuri syy miksi se on niin suosittu. Jooga sopii ihmisille, jotka eivät ole harrastaneet liikuntaa vähään aikaan. Se on hyvä ihmisille, joilla on tietyt sairaudet, kuten niveltulehdus tai osteoporoosi. Voit muuttaa harjoituksia tarpeidesi mukaan.

Mutta jooga on myös hienoa, jos olet jo hyvässä kunnossa ja haluat haastavan treenin. Kun tulet vahvemmaksi ja joustavammaksi joogan avulla, on helpompi harrastaa muunlaista liikuntaa, kuten tanssia, kävelyä tai uintia.

MITÄ Jooga & Pilates VOIVAT AUTTA SAADA?
Hanki voimaa ja kestävyyttä
Voimakkaammat joogatyylit lisäävät voimaa ja kestävyyttä.
Lisää keskittymiskykyäsi
Tärkein osa joogaa on rytminen, keskittynyt hengitys. Tämä voi auttaa sinua keskittymään.
Paranna ryhtiä
Joogaasennot vahvistavat ja avaavat tiukkoja vartalon alueita, kuten hartiat ja yläselän lihakset. Tämä voi auttaa sinua pitämään hyvän asennon.
Vähennä stressiä
Jooga voi auttaa rauhoittamaan mieltä ja alentamaan stressiä. Se tekee tämän keskittämällä mielen hetkeen ja liikkeisiin.
Tarjoamme erilaisia ​​tuotteita eri urheilulajeihin ja kuntoiluun ja hyväksymme räätälöinnit, ota rohkeasti yhteyttä kaikissa kysymyksissä tai neuvotteluissa, odotamme innolla yhteistyötä kanssasi!
MIKSI VOIMAHARJOITTELUA PIDÄTÄ KOKEILLA?

Voimaharjoittelu voi auttaa sinua hallitsemaan painoa tai laihtua, ja se voi lisätä aineenvaihduntaasi, mikä auttaa sinua polttamaan enemmän kaloreita ja parantamaan elämänlaatuasi. Voimaharjoittelu voi parantaa elämänlaatuasi ja parantaa kykyäsi tehdä jokapäiväisiä toimintoja. Voimaharjoittelu voi myös suojata niveliäsi vammoilta.

Kadonneet lihakset eivät ole poissa ikuisesti. Vaikka lihasten menetys voi olla luonnollinen osa ikääntymistä, voit tehdä joitain asioita hidastaaksesi sitä. Lihasten rakentaminen on parempi aloittaa nuorempana ja terveenä. Mutta koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa voimaharjoittelu.

MITÄ VOIMAVALMISTUSTA VOI SAADA?
Painokontrolli
Kehosi lisää lihaksia voimaharjoittelulla, mikä auttaa polttamaan enemmän kaloreita ja hallitsemaan painoasi helpommin.
Nivelten joustavuus
Voimaharjoittelu saa nivelet pysymään joustavina, ja jos sinulla on niveltulehdus, se voi auttaa vähentämään jäykkyyttä ja kipua.
Vahvemmat luut
Voimaharjoittelu voi lisätä luiden tiheyttä, mikä auttaa vähentämään murtumien riskiä.
Lisääntynyt lihasmassa
Lihasmassan menetys on normaali tila ikääntyessä, mutta voimaharjoittelu voi auttaa sinua kasvattamaan lihaksia ja kääntämään suuntauksen.
Tarjoamme erilaisia ​​tuotteita eri urheilulajeihin ja kuntoiluun ja hyväksymme räätälöinnit, ota rohkeasti yhteyttä kaikissa kysymyksissä tai neuvotteluissa, odotamme innolla yhteistyötä kanssasi!
MIKSI AEROBISTA HARJOITtelua PIDÄTÄ KOKEILEMAAN?

Olet varmasti kuullut aerobisesta harjoituksesta, mutta tiedätkö mitä aerobinen harjoittelu on ja miksi ihmiset suosittelevat sitä?

Aerobisella harjoittelulla tarkoitetaan pääasiassa sellaista fyysistä harjoittelua, jossa elimistö saa täyden hapen. Sen harjoitusaika on yleensä yli 15 minuuttia, normaalisti se voi olla 30 minuuttia keskitehoisessa tilassa.

Kannattaa kokeilla aerobista harjoittelua, sillä se voi vähentää riskiä sairastua muun muassa lihavuuteen, sydänsairauksiin, korkeaan verenpaineeseen, tyypin 2 diabetekseen, metaboliseen oireyhtymään, aivohalvaukseen, tiettyihin syöpiin. Lisäksi painoa kantavat aerobiset harjoitukset, kuten kävely, voivat jopa auttaa vähentämään osteoporoosin riskiä.

Säännöllinen aerobinen harjoittelu voi parantaa sydän- ja verisuoniterveyttäsi lisäämällä kykyäsi käyttää happea. Tarkemmin sanottuna se parantaa sydämesi kykyä toimittaa verta (ja happea) lihaksiin. Samalla harjoituksen intensiteetillä sinulla on hitaampi leposyke ja hitaampi syke aerobisella harjoittelulla.

Aerobisella harjoittelulla on monia etuja. Aerobinen harjoittelu voi auttaa kehoasi saamaan enemmän happea veressäsi, jolloin verisuonet laajenevat ja sydämesi kyky kuljettaa verta lihaksiin paranee.

Lisäksi kehosi vapauttaa endorfiineja, kun teet aerobisia harjoituksia, mikä saa sinut tuntemaan olosi onnelliseksi ja upeaksi jokapäiväisessä elämässäsi!

MITÄ Aerobic-harjoittelua VOI SAADA?
Lisää HDL-kolesterolia eli "hyvää" kolesterolia
Alentaa verenpainetta
Vähentää sydänsairauksien riskiä
Parantaa kardiovaskulaarista kuntoa
Tarjoamme erilaisia ​​tuotteita eri urheilulajeihin ja kuntoiluun ja hyväksymme räätälöinnit, ota rohkeasti yhteyttä kaikissa kysymyksissä tai neuvotteluissa, odotamme innolla yhteistyötä kanssasi!
MIKSI venyttäminen ON niin TÄRKEÄÄ?

Monet ihmiset saattavat jättää venytyksen tärkeyden huomioimatta ja ajatella, että vain juoksijat tai voimistelijat tarvitsevat sitä, mutta itse asiassa meidän kaikkien on venytettävä säännöllisesti, päivittäin, jos mahdollista. Kehomme on välttämätöntä suojella liikkuvuuttamme ja joustavuuttamme.

Päivittäinen venyttely voi tehdä lihaksistamme vahvoja ja joustavia, joten pystymme ylläpitämään niin monia liikkeitä nivelissä. Ilman sitä lihaksemme lyhenevät ja kireytyvät, mikä vaarantaa terveytemme ja saatamme kärsiä nivelkivuista, rasittumisesta ja muista lihasvammoista.

Venyttely voi tehdä lihaksistamme vahvoja ja joustavia, joten pystymme ylläpitämään niin monia liikkeitä nivelissä. Ilman sitä lihaksemme lyhenevät ja erittäin kireät, mikä vaarantaa terveytemme. Koska tässä tapauksessa, kun käytämme yhtäkkiä lihaksia, ne ovat liian heikkoja venymään ja voimme kärsiä nivelkivusta, rasittumisesta ja muista lihasvammoista.

MITÄ Stretch voi auttaa sinua saamaan?
Miksi sinun pitäisi venyttää
Harjoittelun jälkeen venyttely voi auttaa löysäämään lihaksia ja lievittämään kipuja ja kipuja.
Parantaa asentoa
Alaselän, hartioiden ja rinnan lihasten venyttely auttaa pitämään selän paremmassa linjassa ja parantaa ryhtiäsi.
Edistää verenkiertoa
Venyttely lisää verenkiertoa lihaksissa ja nivelissä, mikä mahdollistaa suuremman ravintoaineiden kuljetuksen.
Parantaa mekaanista tehokkuutta
Stretch voi auttaa parantamaan mekaanista tehokkuutta ja yleistä toiminnallista suorituskykyä.
Tarjoamme erilaisia ​​tuotteita eri urheilulajeihin ja kuntoiluun ja hyväksymme räätälöinnit, ota rohkeasti yhteyttä kaikissa kysymyksissä tai neuvotteluissa, odotamme innolla yhteistyötä kanssasi!