Vatsan harjoittelulaitteiden tukkukauppa Noiseless Fitness AB Roller

Jaa tuote:
  • Erittäin leveät abs-pyörät, kaatumisenesto, kulutusta kestävä, luistamaton ja hiljainen rullaus vahingoittamatta lattiaa, vaihdettavat suunnat, monikulmainen sivuluisto.
  • Monikerroksiset materiaalit ovat kulutusta kestäviä ja hiljaisia.
  • Sisäänrakennetut paksut teräslehtijouset ja teräsputket, parempi kestävyys.
  • Ergonominen ABS-kahvakahva, mukava ote, luistamaton pitkäaikainen ote.
Tuotteen Kuvaus

Extra Wide Abs Wheel] - Urheilullinen abs-pyörä on 5.5 tuumaa leveä, mikä varmistaa tasapainon ja vakauden kestämään kovaa intensiivistä harjoittelua. Sitä voivat käyttää melkein minkä painoiset miehet ja naiset.

[Helppokäyttöinen] - Helppo koota, kiristä kaksi tarrainta vastakkaisiin suuntiin ja mikä tärkeintä, venytä tuotteessa olevan nuolen suuntaan, muuten tarttujan toinen pää löystyy.

[ERINOMAINEN LAATU] - Ab-pyörät on valmistettu luistamattomasta TPR:stä, joka on tukeva ja kestävä materiaali, ja niissä on helposti tarttuvat kahvat, jotka estävät liukastumisen jopa intensiivisimpien harjoitusten aikana. Suunniteltu helpottamaan käyttöä sekä turvallisuutta ja mukavuutta. Turvallisuuden ja mukavuuden vuoksi hiljaisuus. Älä koskaan vahingoita mattoa tai puulattiaa.

[Ydinharjoitus] - Jokainen rullaavan harjoituksen toisto harjoittaa erilaisia ​​lihaksia, jotka kohdistuvat vatsalihaksiisi, lantion koukistajiin, hartioihin ja selkään. Se ei ainoastaan ​​​​auta sinua parantamaan alaselän voimaa, vaan se voi myös vähentää lihasvaurioiden riskiä. Auttaa paremmin aloittelijoita harjoittelemaan vatsalihaksia.

[ TREENI MILLOIN, MISSÄ ] - Ei tarvitse tuhlata aikaa ja rahaa kuntosalilla, 10 minuuttia päivässä vatsarullaa mukavasti ja yksityisesti kotona tai toimistossa auttaa sinua laihtumaan ja vahvistamaan ydinlihaksiasi.

4

tuote Parametri
Mallin numero YL-FA-309
materiaali PP, rauta, TPR, ABS
Paino 0.8kgs
Kahva PP+PU vaahto
Renkaan koko päivä 17
Kahvan koko halkaisija 3.3 cm x 12 cm (L)
Video

tavarat_video

ottaa meihin yhteyttä
Lue lisää FAQ:sta
Tulet työskentelemään todellisessa kumppanuudessa, joka johtaa uskomattomaan kokemukseen ja lopputuotteeseen, joka on paras.
Miten saada näyte?
Väri- ja näytekortti voi ollatarjotaan ilmaiseksi, maksa vain toimituskulut. Räätälöityjä näytteitä varten ota meihin yhteyttä.
Tarjoatko tuotteille takuun?
Kyllä, tarjoamme tuotteillemme 1–3 vuoden takuun.
Kuinka toimia viallisten tuotteiden kanssa tai palauttaa vialliset tuotteet?
Ensinnäkin. Tuotteemme valmistetaan tiukassa laadunvalvontajärjestelmässä ja viallisten osien määrä on alle 0.2 %. Toiseksi. Takuuaikana korvaamme sinut uusilla osilla.
Entä maksu?
Hyväksymme maksun Alibaba-kauppavarmuudella tai T/T- tai L/C-maksuilla
Jos sinulla on lisää kysymyksiä, lähetä meille sähköpostia